Fenntartható
Népies
Minőségi
Egyedi
Természetes
Mert divat a hagyomány...

Üdvözlünk megújult honlapunkon!


Vásárlóink gyakran visszatérő óhaját figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy termékeinket webshopon keresztül is elérhetővé tesszük.
 

Fontos megjegyeznünk, hogy nem minden termékünk kerül fel a webshopra. Kollekciónk egyedibb, kis szériaszámban készülő darabjait a székelyudvarhelyi és csíkszeredai bemutató üzleteinkben találjátok meg.


Számos erdélyi kézműves kollégával dolgozunk össze, hogy a magyar és székely népi kultúrát népszerűsítsük, emellett nem titkolt célunk a munkahelyteremtés és a helyi gazdaságban történő aktív részvétel. Termékeink lehetőség szerint helyi, környezet- és ugyanakkor bőrbarát alapanyagokból készülnek a modern kor divattendeciáival ellentétben hosszú távra. Hiszünk a a fenntartható, a kultúrális sokszínűséget tükröző ún. lassú divat erejében!
 

Kiemelt termékek
Ajándékutalvány
Lepd meg szeretteidet Erzsó Szalon utalvánnyal, mely 6 hónapig levásárolható az Erzsó Szalonok bármelyikében!
Üzleteink

Jelenleg két saját üzletünk van, de termékeinket elvisszük Erdély legnívósabb rendezvényeire is, mint a Szent György napi vásár Sepsiszentgyörgyön, a pünkösdi búcsú Csíksomlyón, a Kolozsvári Magyar Napok, illetve évente egyszer Budapestre látogatunk a Székely Fesztiválra.

Erzsó Szalon - Csíkszereda

Évek hosszú során számos erdélyi vásárban megfordultunk termékeinkkel, és mindig az volt az érzésünk, hogy a csíkszeredai és környéki vásárlóink igazán hűséges, hálás és visszatérő kliensek. Ezért döntöttünk úgy, hogy a székelyudvarhelyi üzlet után Csíkszeredában nyitjuk meg a következő Erzsó Szalont. 2016 tavasza óta várjuk a kedves vásárlókat a Kossuth Lajos utca 14 szám alá, a város központi részén. 

Ugyanúgy, mint a székelyudvarhelyi üzletünkben, a népies jellegű ruházat mellett különleges ékszerszetteket, táskákat és férfi kalapokat is találtok.

Erzsó Szalon - Székelyudvarhely

Bár műhelyünk már 26 éve működik, első saját üzletünket 2014 decemberében nyitottuk meg cégünk székhelyén Székelyudvarhelyen, a Mező utca 18 szám alatt. Izgatottsággal és kíváncsisággal vártuk az első vásárlókat, akik közül a mai napig számos visszatérő kliensünk van. Mivel a varrodánk is ezen a címen található, új kollekcióink első darabjai leghamarabb az itteni üzletünkbe kerülnek. Fontos megjegyezni, hogy ha a kedves vásárlóra kell igazítani egy kész ruhadarabot (szűkítés, kiengedés, felhajtás, stb.), az itt helyben megoldható 2-10 munkanapon belül. 

Az Erzsó termékeken kívül gyönyörű, kézzel készített, ugyancsak népies jellegű ékszerszetteket, táskákat, férfi kalapokat is találtok.