Felhasználási feltételek

Visszaküldés

A webáruházunkban vásárolt termékek a 130/2000-es rendeletnek megfelelően, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül visszaküldhetők. A visszaküldött termékek nem lehetnek sérültek illetve nem mutathatnak viselésre utaló jeleket, és a terméken rajta kell lennie az eredeti kartoncímkének. A termékhez mellékelni kell a számlát, amellyel együtt kézhez kapták. A kicserélt termékek szállítása az eredeti termékek kézhezvételét követő 3-10 munkanapon belül történik, a szállítási költséget a vásárló állja. Ha az ügyfél a termékek értékét vissza kívánja kapni, az SC PROFITEX SRL a termékek értékét a kézhezvételtől számított 7 munkanapon belül visszaküldi. Ehhez kérjük, hogy írásban adja meg: nevét, IBAN-ját és a bankot, ahol a számlát megnyitották. A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket. Felhívjuk figyelmét, hogy nem vállalunk felelősséget a hibás számlaszám megadásából eredő problémákért. Kérjük, mindig győződjön meg a helyes adatokról.
Abban az esetben, ha a termékek visszaküldésére azért kerül sor, mert az ügyfél átvételekor nem az általa megrendelt terméket kapja (a megrendeltektől eltérő méret, szín), az összes szállítási költséget az SC PROFITEX SRL állja.

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1. Általános feltételek
Az alábbi feltételek vonatkoznak minden olyan megrendelésre, amelyet a vásárló (a továbbiakban: "Ön") a PROFITEX SRL, (a továbbiakban: "ERZSÓ SZALON", "mi" vagy "mi", a www.erzso.ro weboldalon) részére ad le. 
A www.erzso.ro használatával és/vagy megrendelés leadásával Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket. Kérjük, hogy a megrendelés leadása előtt győződjön meg arról, hogy elolvasta és megértette a Feltételeket.
Csak olyan magánszemélyek adhatnak le megrendelést, akik legalább 18 évesek, nem állnak gyámság alatt és akiknek lakóhelye, tartózkodási helye vagy egyéb címe Romániában vagy külföldön van.
Bármely termék vagy szolgáltatás felvétele a www.erzso.ro weboldalra nem jelenti azt, hogy az adott termék vagy szolgáltatás bármikor elérhető lesz, és nem is garantálja azt. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük egy termék gyártását vagy forgalmazását.
Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Feltételeket időről időre, az Ön előzetes értesítése nélkül módosítsuk. Az Ön megrendelésére a www.erzso.ro oldalon a megrendelés leadásakor meghatározott Feltételek vonatkoznak.
Szalon Erzsó a legjobb online élményt szeretné nyújtani. Ennek érdekében biztosítanunk kell, hogy szolgáltatásaink hibátlanul működjenek, ezért a vásárló beleegyezik abba, hogy:
- nem tesz közzé, nem terjeszti tovább, nem tölt fel és nem népszerűsít olyan közleményeket vagy tartalmakat, amelyek károsak lehetnek cégünkre, termékeinkre vagy szolgáltatásainkra, vagy negatívan tükrözhetik azokat; 
- nem cselekszik olyan módon és nem használ olyan eszközt, amely korlátozná, gátolná, bosszantaná vagy akadályozná bármely más felhasználót a www.erzso.ro használatában.
Ne használjon semmilyen eszközt, illetve ne próbáljon meg semmilyen robotot, szoftvert, vagy mechanizmust használni a webhelyen való navigálásra vagy keresésre, illetve a webhely tartalmának másolására. Fenntartjuk a jogot, hogy azonnal letiltsuk az oldalhoz való hozzáférést és megszüntessük a fiókját minden olyan felhasználónak, aki megsérti ezt a rendelkezést vagy a jelen általános szerződési feltételekben meghatározott bármely más rendelkezést.


2. Árak és szállítási díjak

A www.erzso.ro oldalon feltüntetett árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmaznak szállítási díjat.
A) A szállítás módja
A megrendeléseket Románián, Magyarországon és Szlovákián belül a DPD expressz futárszolgálat szállítja ki. A már említett országokon kívüli megrendelések kézbesítéséhez a Román Posta szolgáltatásait vesszük igénybe, és a szállítási díjat külön-külön állapítjuk meg minden egyes országra, ahová a kézbesítés történik. Ezekben az esetekben az SC PROFITEX SRL felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, hogy közölje a szállítási díjat.
A csomag sértetlenségének biztosítása érdekében kérjük, hogy átvételkor gondosan ellenőrizze a kísérő dokumentumokat.


B) A fizetés módja

Romániában a fizetés vagy utánvéttel történik a futárcég képviselőjének a csomag átvételekor, vagy az Euplatesc online fizetési rendszeren keresztül. Magyarországon, Szlovákiában, illetve más országokba a fizetés kizárólag az Euplatesc online fizetési rendszerén keresztül történik vagy az általunk megadott bankszámlaszámra való utalással.


C) Szállítási költségek

Románia területén minden egyes megrendelés után előre meghatározott szállítási díjat számítunk fel, amely tartalmazza az áfát is. Magyarország és Szlovákia területén minden egyes megrendelés után előre meghatározott szállítási díj kerül felszámításra, amely tartalmazza az ÁFA-t. A már említett országokon (Románia, Magyarország és Szlovákia) kívüli megrendelések kiszállításához a Román Posta szolgáltatásait vesszük igénybe, és a szállítási díjat minden egyes országra külön állapítjuk meg, ahová a szállítás történik. Ezekben az esetekben az SC PROFITEX SRL felveszi a kapcsolatot a megrendelővel a szállítási ár közlése érdekében.
Fenntartjuk a jogot, hogy a szállítási költséget módosítsuk a DPD expressz futárszolgálat és SC PROFITEX között létrejött szerződés módosítása szerint. 


D) Szállítási idő

Amint a megrendelése elkészült, kap egy visszaigazoló e-mailt. A szállítási idő a megrendelés visszaigazolásától számított minimum 2, maximum 15 munkanap.

 

3. A megrendelés leadása/szerződéskötés

A megrendelés leadása után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt. Ha valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk feldolgozni a megrendelését, a lehető leghamarabb értesítjük Önt. Ha már megkaptuk a megrendelésének kifizetését, akkor megpróbáljuk visszatéríteni az összeget ugyanazon a fizetési módszeren keresztül, amelyen a fizetést teljesítettük. Ha valamilyen okból más módon kell intézkedni, akkor tájékoztatjuk Önt, és megkérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk a visszatérítés érdekében.


4. Szállítás

A Szalon Erzsó mindent megtesz a megrendelések elfogadása és feldolgozása érdekében, és megpróbálja a megrendelését az Ön által kiválasztott szállítási lehetőségnek megfelelően a megrendelésben megjelölt címre kézbesíteni.
Az Erzsó Szalon igyekszik a lehető leggyorsabban és a megrendelés leadásának sorrendjében elküldeni a megrendelését. Bár mindent megteszünk a közölt határidőn belül történő kiszállítás érdekében, kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiszállítás a rajtunk kívül álló, előre nem látható események miatt hosszabb időt vehet igénybe, de legfeljebb a megrendelés visszaigazolásától számított 30 naptári napot. Ha megrendelése nem érkezik meg a tervezett időpontig, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: office@erzso.ro.


5.  Megrendelés törlése

Ha le kívánja mondani vagy vissza kívánja küldeni a megrendelését, kérjük, írásban értesítsen minket e-mailben az office@erzso.ro címen. Visszatérítjük Önnek a termékek összegét a fizetéskor használt módszerrel a lehető leghamarabb, de legkésőbb 14 nappal azután, hogy megkaptuk a lemondási értesítést, feltéve, hogy megkaptuk a termékeket vagy a visszaküldésükről szóló bizonyítékot. A visszatérítéshez más fizetési mód is használható, feltéve, hogy Ön beleegyezik ebbe a módosításba; ez nem jár további költségekkel.
Ha a kapott termék hibás, kérjük, haladéktalanul értesítse az ERZSÓ SZALON-t, és küldje vissza a terméket az alábbi 6. pont (Visszaküldés) szerint. A hibásnak talált termékek esetében az ERZSÓ SZALON teljes visszatérítést biztosít.


6. Visszatérítés

A webáruházunkban vásárolt termékek a 34/2014-es kormányrendelet szerint, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül visszaküldhetők. A termékek visszaküldését előre be kell jelenteni e-mailben az office@erzso.ro címre.
A visszaküldött termékek, beleértve a csomagolást is, nem lehetnek sérültek, nem mutathatnak kopásnyomokat, és mellékelni kell a számlát, amellyel együtt kézhez kapta őket a vásárló. 
A kicserélt termékek szállítása az eredeti termékek kézhezvételét követő 3-10 munkanapon belül történik, a szállítási költség a vásárlót terheli. Ha az ügyfél a termékek értékét vissza kívánja igényelni, az SC PROFITEX SRL a termékek értékét a kézhezvételtől számított 7 munkanapon belül visszaküldi. Ehhez kérjük, hogy adja meg: nevét, IBAN-ját és a bankot, ahol a számlát megnyitották. A visszatérített összeg nem tartalmazza a szállítási költségeket.

Abban az esetben, ha a termékek visszaküldésére azért kerül sor, mert a vásárló a termékek átvételekor nem megfelelőnek találja azokat (a megrendeltektől eltérő termék, méret, szín), a szállítási költségek az SC PROFITEX SRL-t terhelik.


7. Készpénzes fizetés utánvétellel 

Romániában Ön választhatja az utánvétes fizetést, amikor átveszi az árut. Az összes többi országba kizárólag előre utalás esetén szállítjuk ki termékeinket, tehát nincsen utánvétes lehetőség.


8. Színek és méretek

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink jellemzőit, beleértve az összetételt és a színeket is, helyesen jelenítsük meg. Az Ön által látott szín az Ön elektronikus eszközétől is függ, és nem tudjuk garantálni, hogy az Ön számítógépe vagy okostelefonja helyesen jeleníti meg ezeket a színeket.
A www.erzso.ro weboldalon megadott méretek csak hozzávetőleges értékek, amelyek segítenek jobban megérteni az adott ruhadarab szabásvonalait vagy illeszkedését. Nem jelentenek garanciát a leszállított termék tényleges méreteire. A termék végső méretei között néhány centiméteres eltérések lehetnek, a gyártáshoz használt anyagtól függően.


9. Garancia

Amennyiben az Ön által megvásárolt áru hibás, az Erzsó Szalon betartja a garanciára vonatkozó törvényi előírásokat. Ha az általunk szállított áru nyilvánvaló anyag- vagy gyártási hibájával kapcsolatban van panasza, beleértve a szállítás során keletkezett sérüléseket is, kérjük, hogy az áru azonnali visszaküldésével jelezze nekünk az office@erzso.ro e-mail címen.
Nem vállalunk semmilyen felelősséget a termékeink nem megfelelő tisztításából/mosásából eredő hibákért. A helyes tisztítási módot minden termék címkéjén feltüntetjük.


10. Átruházás

Szalon Erzsó fenntartja a jogot, hogy az áru szállításával kapcsolatban felmerülő bármely követeléssel/követelésekkel kapcsolatos felelősséget harmadik félre engedményezze vagy átruházza.    


11. Tulajdonjogok

Minden szellemi tulajdonjog, mint például a www.erzso.ro oldalon található védjegyek és szerzői jogok a SC PROFITEX SRL, annak leányvállalatai vagy licencadói tulajdonát képezik. Az ERZSÓ SZALON engedélye nélkül tilos a www.erzso.ro weboldal, a fotók vagy a tartalom bármilyen felhasználása, beleértve a tartalom egészének vagy egy részének másolását vagy tárolását, annak személyes és kereskedelmi célú felhasználást.


12. Céginformációk

Cég neve: S.C. Profitex S.R.L.
Cím: Str. Câmpului nr. 18, 535600 Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita
Cégjegyzékszám: J19/193/1997
Adószám: RO9413604
Lejes bankszámlaszám: RO30BTRLRONCRT0P15353801  
Forintos bankszámlaszám: RO48BTRLHUFCRT0P15353801
Euros bankszámlaszám: RO15BTRLEURCRT0P15353801
Mobil: 0745317902
e-mail: office@erzso.ro
web: erzso.ro; www.facebook/erzsonepiesoltozet