Durabil
Tradițional
Înaltă calitate
Unic
Natural
Pentru că tradiția este la modă...

Vă punem la dispoziție un portofoliu vast de creații vestimentare, principala noastră activitate fiind designul și producția de rochii, bluze, costume, toate având un croi și detalii inspirate din tradițiile maghiare. Materialele folosite sunt cele naturale: inul, vâscoza, bumbacul, catifeaua și lâna, acestea fiind foarte plăcute la purtare. Tradițiile vechi de secole sunt conservate și valorificate prin creațiile noastre, confecțiile realizate fiind inspirate din arta populară. 

Produsele noastre sunt caracterizate prin calitatea superioară și atenția selecției materialelor, a detaliilor din dantelă și broderie.
Este important de știut că nu toate produsele noastre sunt listate în magazinul online. Produsele unice, de serie mică pot fi găsite în magazinele noastre din Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc.


Colaborăm cu o serie de meșteșugari pasionați din Transilvania pentru a promova cultura populară maghiară și secuiască. Printre obiectivele noastre principale se numără crearea de locuri de muncă și participarea activă în economia locală. Pe cât posibil, produsele noastre sunt realizate din materiale locale, ecologice și, în același timp, prietenoase cu pielea. Articolele noastre sunt făcute să dureze, contrar tendințelor moderne ale modei actuale. Credem în puterea unui slow fashion care reflectă și diversitatea culturală!
 

Produse recomandate
Voucher cadou
Magazinele noastre

În prezent, avem două magazine de prezentare, dar ne prezentăm produsele și la unele dintre cele mai populare evenimente din Transilvania cum ar fi Târgul din Sfântu Gheorghe, pelerinajul de la Șumuleu Ciuc și Zilele Culturale Maghiare din Cluj Napoca.

Magazinul din Miercurea Ciuc

De-a lungul anilor, am participat la multe târguri din Transilvania și am avut întotdeauna impresia că toți clienții noștri din Miercurea Ciuc și din împrejurimi sunt cu adevărat loiali și recunoscători. De aceea am decis să deschidem următorul Salon Erzsó la Miercurea Ciuc. 

Din primăvara anului 2016, îi așteptăm pe clienții noștri dragi în strada Kossuth Lajos nr.14, în zona centrală a orașului.

Magazinul din Odorheiu Secuiesc

Deși atelierul funcționează din 1997, primul nostru magazin l-am deschis în decembrie 2014 pe strada Câmpului nr. 18. Am fost entuziasmați și curioși să-i salutăm primii noștri clienți, dintre care mulți revin și în prezent. Deoarece atelierul nostru se află la aceeași adresă, primele articole din noile colecții pot fi cumpărate la magazinul de aici. Este important de reținut că, dacă o piesă de îmbrăcăminte trebuie adaptată după măsurile clientului, acest lucru poate fi făcut aici, la fața locului, în termen de 2-10 zile lucrătoare. 

Pe lângă produsele Erzsó, veți găsi și seturi frumoase de bijuterii, genți și pălării bărbătești realizate manual de natură folclorică.